Bahasa: EN | 中文 | BM |

Baju Melayu

 

Halaman 1

Mari  mengayakan yang memukau dengan Baju Melayu kami yang ditenun dengan kain premium, dihasilkan khas untuk lelaki yang ingin merentasi zaman. Pakaian Baju Melayu yang elegan ini tidak hanya menggabungkan tradisi dan modeniti, tetapi juga menghadirkan sentuhan keanggunan yang memukau.

Sebagai pengeluar pakaian Muslim OEM terkemuka, kami dengan bangga mempersembahkan Baju Melayu yang menggambarkan keunggulan dan keunikan budaya kita. Nikmatilah keindahan fesyen budaya melalui Baju Melayu Muslimah kami yang dirancang dengan teliti, menjadi tanda komitmen kami terhadap kualiti dan gaya.

Menyambut keanggunan pakaian budaya ini yang mencerminkan keindahan Islam dalam setiap corak dan hiasan. Pakaian kami bukan sekadar pakaian, mereka adalah karya seni yang memperjuangkan keagungan budaya dan memperingati keindahan individual.

Teroka pesona koleksi Baju Melayu kami yang memukau, di mana warisan bertemu inovasi. Sama ada dipakai untuk majlis istimewa atau keselesaan harian, pakaian Baju Melayu kami adalah perwakilan keanggunan dan keanggunan tradisi kita yang kaya.

(Pesanan Minimum 1000 Keping)

Pelanggan Utama Kami

 

Nilai Jualan Kami Yang Unik


Rekaan Jenama Terkini Kami


Bagi memenuhi keperluan pelanggan, kami menawarkan pelbagai jenis jenama pakaian untuk anda pilih.


Kami Menawarkan Harga Terendah


Kami menawarkan kualiti produk terbaik pada harga yang berpatutan kepada pelanggan.


Harga Kilang


Kami mengeluarkan produk yang memuaskan hati anda.


Kualiti produk adalah keutamaan kami


Domain & Range Sdn Bhd pastikan proses pembuatan pakaian anda mengikuti standard pengeluaran.